lunes, 3 de febrero de 2014

De Manresa a Vigo per complir un somni

La història del Christian Curopos Costa és una història vinculada a la lluita, a l’entrega, a l’esforç, al sacrifici i a l’èxit. Curopos, després de tota una vida a la capital del Bages i de quatre temporades entrenant dur en la modalitat de marxa en l’Avinent Club Atlètic Manresa, decideix agafar les maletes i marxar direcció Galícia per perseguir els seus somnis. No va ser una decisió gens fàcil “va ser una decisió molt dura deixar la família i els amics de tota la vida a Catalunya”.

En terres gallegues, Curopos està triomfant. Aquest dissabte passat es va proclamar subcampió gallec júnior de la modalitat marxa en la categoria promesa, i tercer gallec sènior absolut amb un temps de 48’22.

El jove marxador va deixar a l’ Avinent Club Atlètic Manresa una empremta difícil d’esborrar, tant a nivell personal com a nivell esportiu. A nivell esportiu, amb el club manresà va aconseguir batre molts rècords com el rècord júnior de l’entitat en pista de 10 km amb una marca de 48’13. A més a més, encara ostenta la millor marca absoluta del club tan en 10km (45’46) com en 5km (22’35).

El futur és incert però Curopos, coneixedor de les seves capacitats i habilitats, té clar el camí de l’èxit i està disposat a donar-ho tot per complir els seus somnis. Mentrestant, a milers de quilòmetres de distància, ell es prepara per començar una nova i dura jornada d’entrenament. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario